Adela Popescu Covid : Adela Popescu A Fost Confirmată Pozitiv Cu Covid 19 Cum Se Simte Vedeta Stirileprotv Ro

De Unicaro pe Joi 09 septembrie 2021 1114 Ultimul update Joi 09 septembrie 2021 1337. Și soțul meu s-a îmbolnăvit.


Stirileprotv Www Protv Ro Adela Popescu Noi Declarații De Pe Patul De Spital Ce A Spus Despre Starea Ei De Sănătate După Ce Ziarele Au Speculat Că Are Coronavirus Asta I Viața

Andreea Marin adevăratul motiv pentru care a renunțat la Surprize surprize.

Adela popescu covid. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat recent în noua lor casă unde beneficiază de mai mult spațiu pentru familia lor în creștere. Adela Popescu și Andrei Lăcătuș Shurubel se află în continuare în izolare după ce s-au infectat cu coronavirus. Bogdan Ciudoiu și Cosmina Păsărin aflați acum la pupitru le-au dat o veste tristă fanilor.

Adela Popescu a lipsit astazi de la Vorbeste Lumea desi abia a revenit pe micul ecran. Conceptul de amenajarea a fost realizat de noi în conformitate cu dorințele și nevoile familiei anunță compania care i-a. După Adela Popescu şi Shurubel a luat COVID-19.

Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor că va avea câte o surpriză în fiecare zi pentru ei așa că rămâne de văzut cine va mai veni în ajutorul colegilor ei până se va întoarce pe platourile de filmare. Din păcate acesta a fost pozitiv așa că prezentatoarea TV va sta departe de colegii din platou pentru două săptămâni. Adela Popescu a fost infectată cu coul coronavirus.

Pe 9 septembrie s-a aflat că Adela Popescu e infectată cu coronavirus. Cum se simte vedeta TV. Adela Popescu a fost confirmată miercuri seară cu Covid-19.

Diagnosticați cu Covid-19 Adela Popescu și Shurubel au rămas acasă și au așteaptat să fie sută la sută bine și să aibă testul negativ pentru a se întoarce în platoul Vorbește lumea Adela a mărturisit că s-a confruntat cu probleme și mai complicate. Vedeta a lipsit astăzi de la Vorbește Lumea după ce i-a fost rău motiv pentru care a făcut testul COVID. Adela Popescu are COVID-19.

Adela Popescu a vorbit pentru prima dată despre starea ei de sănătate după ce în ediția de marți a emisiunii pe care o prezintă a lipsit din cauza unor probleme de sănătate. Shurubel a spus în această dimineață că nu se simte foarte bine. CE MĂSURI AU LUAT ȘEFII DE LA PRO TV DUPĂ CE ADELA POPESCU A FOST TESTATĂ POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS.

Trimite articolul TRIMITE PE FACEBOOK TRIMITE PE. Radu Vâlcan și fiul lor nou-născut au fost la rându lor infectați cu COVID-19. În urma rezultatului pozitiv prezentatoarea Vorbește lumea a intrat în carantină așteptând să treacă 14 zile pentru a se întoarce la ProTV.

Dacă Shurubel a făcut un test cu un măr și a. Cum se simte actrița. Este co-prezentator în emisiunea Vorbește lumea.

Vedeta de la Vorbește lumea Adela Popescu s-a infectat cu Covid-19. Adela Popescu și Andrei Lăcătuș cunoscut sub porecla de Shurubel se află în izolare și continuă recuperarea după ce au fost infectați cu COVID-19. Vedeta a anunțat acum că și partenerul ei de viață perezentatorul de televiziune Radu Vâlcan în vârstă de 44 de ani este infectat cu COVID-19.

JOI 09 SEPTEMBRIE 2021 1448. După șocul suferit încă o veste a surprins familia vedetei. Acum umblu cu mască prin casă pentru a proteja bebelușul.

Adela Popescu a anunțat că a intrat în izolare două săptămâni după ce a fost testată pozitiv la Sars-Cov-2. Adela Popescu aflată în carantină după ce s-a infectat cu noul coronavirus a anunțat luni dimineață că și Radu Vâlcan și fiul lor cel mic Adrian în vârstă de doar două luni s-au îmbolnăvit de Covid-19. La acea vreme vedeta a anunțat că intră în izolare și că nu va mai putea participa în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

Se pare că Andrei Lăcătuș cunoscut drept Shurubel s-a. Și asta pentru că soțul ei și Adrian al treila copil au luat și ei noul coronavirus. După ce Adela Popescu a fost infectată cu noul coronavirus un alt coleg din Pro TV mărturisește că a fost testat pozitiv.

Adela Popescu are Covid-19. Vedeta de televiziune spune că ieri a început să se simtă rău iar. Marți realizatoarea emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV a ajuns la spital din cauza unor probleme la stomac.

Adela Popescu a anunțat în această dimineața în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV că soțul Radu Vâlcan și Adrian fiul lor cel mic s-au infectat cu coronavirus. Adela Popescu a fost infectată cu coronavirus pe 9 septembrie. Prezentatoarea de la PRO TV a făcut anunțul în direct intervenind prin skype în cadrul emisiunii Vorbește lumea pe care o prezintă alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

În acest context Bogdan și Cosmina Păsărin i-au sunat pentru a afla care este starea lor de sănătate. De asemenea și fiul lor cel mic a luat virusul. Cei doi au luat virusul de la ea.

Amândoi au intrat în direct și au oferit informații despre perioada dificilă pe care o traversează. Adela Popescu 34 de ani s-a infectat cu SARS-CoV-2. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază a spus Adela.

Cei doi prezentatori ai emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV stau acasă și așteaptă să depășească problemele de sănătate. Acrița a anunțat în cadrul emisiunii Vorbește Lumea că are COVID-19. Au optat pentru un stil minimalist foarte cald și primitor unde atât ei cât și copiii să se simtă foarte bine.

La scurt timp prezentatoarea TV a intrat in direct la emisiunea de la Pro TV si a explicat ce se intampla cu ea. Adela Popescu a anunțat în urmă cu o săptămână că a fost diagnosticată cu COVID-19. Adela Popescu în vârstă de 34 de ani a fost infectată cu noul coronavirus.

Adela Popescu infectată cu coronavirus după ce a revenit pe micul ecran M-am simțit rău așa că am făcut testul Covid care din păcate a ieșit pozitiv. Numai că ediția de luni a început fără un alt prezentator. Radu Vâlcan a luat virusul chiar de la vedeta după cum a mărturisit.

Diagnosticați cu Covid-19 Adela Popescu și Shurubel au rămas acasă și așteaptă să fie sută la sută bine și să aibă testul negativ pentru a se întoarce în platoul Vorbește lumea Până atunci rămân în izolare dar în ediția Vorbește lumea din 20 septembrie au intrat în live și au povestit despre starea lor. Colegul Adelei Popescu s-a vindecat de COVID-19. Ceilalți doi băieți sunt la bunici.

Cum se simte acesta. Astfel actrita a marturisit ca are Covid si va trebui sa stea doua saptamani in carantina. Se pare că aceștia ar fi luat virusul de la.

Au fost două săptămâni sălbatice Shurubel s-a întors la Vorbește lumea după două săptămâni de izolare. Colegul Adelei Popescu și al lui Bogdan Ciudoiu s-a infectat cu COVID-19 și a lipsit de pe micile ecrane în această perioadă. Adela Popescu a dat detalii despre starea soțului său și a bebelușului lor.

Aceasta a hotărât să își facă testul după ce s-a simțit slăbită timp de câteva zile.


What Is The State Of The Vorbeste Lumea Team After Adela Popescu S Infection The Decision Of The Pro Tv Bosses


Adela Popescu Are Virusul Covid Ce Se Intamplă Cu Vedeta Pro Tv In Ce Stare Este Foto Impact


Cum Se Simte Adela Popescu Infectată Cu Covid Două Zile Mi A Fost Rău De Tot Am Picat In Paranoia Click Mobile


In Ce Stare Se Află Adela Popescu După Ce S A Infectat Cu Coronavirus Shurubel A Fost și El Testat Pozitiv Stirileprotv Ro


Informații De Ultimă Oră Despre Adela Popescu In Ce Stare Se Află Vedeta Pro Tv Acum Două Zile Foarte Grele Impact


Radu Valcan Are Covid 19 Băieţelul De Doar Două Luni Al Cuplului Este Si El Infectat Cu Virusul


In Ce Stare Se Află Adela Popescu După Ce S A Infectat Cu Coronavirus Shurubel A Fost și El Testat Pozitiv Stirileprotv Ro


Adela Popescu A Fost Confirmată Pozitiv Cu Covid 19 Cum Se Simte Vedeta Stirileprotv Ro


Adela Popescu S A Simțit Rău și A Făcut Un Test Covid Din Păcate A Ieșit Pozitiv Libertatea


Ce Măsuri Au Luat șefii De La Pro Tv După Ce Adela Popescu A Fost Testată


Cum Se Simte Adela Popescu După Ce A Fost Diagnosticată Cu Covid 19 Am Avut Două Zile Foarte Grele Libertatea


Adela Popescu The First Statements On Her Health After Being Infected By Covid 19 How Does The Star Feel Now


Adela Popescu Are Covid 19 Cum Se Simte Acum M Au Lovit Simptomele Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Adela Popescu Primele Declarații După Ce S A Vindecat De Covid 19 și A Revenit La Vorbește Lumea Elle Ro


Adela Popescu Are Covid 19 Mă Simt Bine Si O Să Ne Revedem Curand


Stirileprotv Adela Popescu A Dezvăluit Ce Probleme De Sănătate Are Prezentatoarea Este Internată In Spital Https Bit Ly 37whc20 Facebook


Adela Popescu Detalii Despre Starea De Sănătate După Ce A Luat Covid 19 Este Foarte Ciudat


Adela Popescu S A Vindecat De Covid 19 și S A Intors La Vorbește Lumea Video Stirileprotv Ro


Adela Popescu Confirmată Cu Covid 19 Eu In Sarcină Nu M Am Vaccinat Click Mobile

LihatTutupKomentar