Adela Popescu Copil Nume / Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Doilea Copil Libertatea

Adela Popescu nu se poate hotărî asupra unui nume dar își dorește să înceapă tot cu A. Vedete din Romania adela popescu nume copii adela popescu copii adela popescu Adela Popescu a ales trei variante de nume pentru al treilea bebelus Adela Popescu a ales trei variante de nume pentru al treilea bebelus Adela Popescu insarcinata in luna a 5-a se gandeste deja la prenumele bebelusului.


Cum Se Va Numi Bebelușul Adelei Popescu și Al Lui Radu Valcan

Adela Popescu este o soție și o mămică împlinită.

Adela popescu copil nume. Adela popescu nume copii In timp ce Radu Valcan facea fata tentatiilor in noul show pe care acesta l-a prezentat Adela Popescu era ingropata in moloz in casuta pe care cei doi o au de ceva vreme insa nu apucasera sa o amenajeze. Trupa a crescut cu încă un băiețel. Adela Popescu a vorbit și despre al patrulea copil.

Alexandru a venit și în trecut cu o propunere extrem de inedită pentru numele bebelușului. Adela Popescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta a spus că nu-și dorește unul sofisticat și singura condiție este ca numele să înceapă cu litera A.

O săptămână am decis. Adela popescu nume copii. Cum se va numi al treilea copil al Adelei Popescu.

Radu Vâlcan a mărturisit că numele a fost ales foarte bine. Conversația amuzantă dintre Adela Popescu și fiul cel mare a fost dezvăluită chiar de vedetă pe pagina de Instagram. Ce parere aveti despre locuinta vedetei.

Adela Popescu a devenit mama celui e-al treilea copil al său care este tot băiat și toată lumea se întreabă ce nume a ales pentru copil. Adela a impartasit pe facebook o fotografie cu ea insarcinata radioasa si fericita cu burtica la vedere si a povestit un episod derulat cu privire la numele copilului pe care il va naste peste cateva luni. Până la urmă ne-am decis la un nume tot românesc și începe tot cu A a mai spus proaspăta mămică.

Adela Popescu si casa ei de vis. Pe data de 11 iulie Adela Popescu l-a născut pe cel de-al treilea copil. Prezentatoarea este de ceva timp pe tușă deoarece se pregătește să devină mămică pentru a treia oară.

Liceul Dinu Lipatti Bucuresti studenta la actorie. Adela Popescu a dezvăluit numele nou-născutului Adela Popescu a devenit mamă de băiat pentru a treia. Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al treilea copil.

Stiri despre Adela Popescu nume copil Despre. Adela Popescu mai are câteva luni pentru a se bucura de cea de-a treia sarcină iar în timpul acesta se gândește de zor la numele copilului. A dezvăluit ce nume i-a pus celui mic.

Celebra actriță și prezentatoare TV a devenit mămică pentru a treia oară și se bucură de tot ce trăiește acum. Vedeta tv a spus la un moment at într-un interviu. Deși inițial a spus că numele este extraordinar de rar cei doi au ales un nume de sfânt pentru bebelușul cu numărul doi.

Adela Popescu a făcut o dezvăluire de zile mari în direct în emisiunea colegilor săi de la PRO TV. Al doilea copil al cuplului a venit pe lume pe 10 decembrie 2018 după un travaliu care a durat cinci ore. Soția bărbatului a adus pe lume duminică un băiat perfect sănătos.

Desigur că fiul cel mare a venit cu cele mai multe variante. Eu am nume pentru baiat daca voi avea. Aceasta a mărturisit că soțul ei îi oferă adesea flori însă din păcate nu prea le nimerește pe cele care îi plac ei.

Adela Popescu este însărcinată în patru luni cu cel de-al treilea băiețel iar săptămâna trecută le-a cerut ajutorul telespectatorilor emisiunii Vorbește lumea pe care i-a rugat să vină cu propuneri de nume. Adela Popescu se apropie cu pasi repezi de momentul in care isi va tine in brate al treilea copil. Insarcinata in 8 luni actrita a recunoscut ca incepe sa se teama de momentul travaliului mai ales ca are o problema mai veche la coloana vertebrala care accentueaza durerile.

În curând Adela Popescu și noul membru al familiei se vor întoarce acasă de la maternitate. Adela Popescu a fost implicata zilele trecute intr-un accident rutier usor potrivit showbizro. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 11 iunie 2017 iar fiul lor a primit numele Alexandru.

Adela Popescu este insarcinata in aproape 6 luni si va fi mama a inca unui baietel. Adela Popescu pe numele sau intreg Adela Elena Popescu s-a nascut pe 8 octombrie 1986 in comuna Susani din judetul Valcea. Accidentul a avut loc pe una din strazile din Bucuresti masina actritei un autoturism de teren marca Mitsubishi Pajero fiind tamponata in spate de un alt autovehicul.

Multe persoane se întreabă însă cum se va numi cel de-al treilea copil al lor. Adela Popescu implicata intr-un accident rutier. Cantareata si actrita Studii.

Adela Popescu povestea nașterii celui de-al treilea copil. Mihai Alexandru a spus Lora în direct la emisiune. Adela Popescu a anunțat în ianuarie în cadrul emisiunii Vorbește Lumea că este însărcinată cu al treilea copil.

Adela Popescu a tinut secret numele celui de-al doilea copil. Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015. Mai mult decât atât cel mai nerăbdător a fost chiar Radu Vâlcan prezentatorul Tv.

Ea oscileaza intre trei nume toate incep cu A si rimeaza cu numele de familie. Adela Popescu a dezvaluit cum il cheama pe cel de-al doilea baietel al sau. Adela Popescu şi Radu Vâlcan au doi băieți.

Pe primul copil îl cheamă Alexandru iar pe cel de-al doilea Adela și Radu Vâlcan au decis să-i pună numele Andrei. Ea si sotul ei Radu Valcan mai au doi copii Andrei si Alexandru. Chiar fiul său a venit cu ideea.

Radio Impuls reprezinta o retea cu acoperire in cele mai importante orase ale tarii care ofera ascultatorilor un program de infotainment. Vedeta a nascut acum doua saptamani dar nu a vrut sa. Deși a ținut totul secret se pare că nu a mai rezistat.

Acum Adela Popescu este mama a doi băieței. Radu Vâlcan și Adela Popescu au devenit părinți pentru a trei oară. Radu Vâlcan a făcut declarații în exclusivitate pentru A1ro despre nașterea fiului său despre nume și despre viitorii nași.

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au doi băieței Alexandru 4 ani și Andrei 2 ani. Are 2 frati mai mari Calin si Bogdan impreuna cu ei si cu parintii ei a copilarit la Susani. Adela Popescu are mari emotii inainte de nastere.

În mai când era însărcinată în 4 luni Adela le-a cerut ajutorul telespectatorilor emisiunii Vorbește lumea pe care i-a rugat să vină cu propuneri de nume. La fel ca în cazul fraților lui cei doi au ales ca numele lui să înceapă tot cu litera A acesta se numește Adrian.


Adela Popescu A Dezvaluit Numele Celui De Al Doilea Copil Ele Ro


Pro Tv Adela Popescu A Anunțat Numele Celui De Al Treilea Fiu Imaginea Adorabilă Cu Care și A Impresionat Fanii


Radu Valcan A Dezvăluit Numele Celui De Al Treilea Copil Al Său și Al Adelei Popescu Cum Il Cheamă Pe Mezinul Familiei Spynews Ro


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Treilea Copil Cum Il Cheamă Pe Mezinul Familiei Libertatea


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Doilea Copil Libertatea


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Finaliste Pentru Viitorul Copil Mi Se Pare Superb Iar Acesta Rimează Cu Beton Impact


Ce Nume Au Ales Băieții Adelei Popescu Pentru Fratele Lor Soția Lui Radu Valcan Vom Vedea Spynews Ro


Cum Se Va Numi Al Treilea Copil Al Adelei Popescu Chiar Fiul Său A Venit Cu Ideea Impact


Adela Popescu Noi Detalii Despre Numele Celui De Al Treilea Fiu


Adela Popescu A Făcut Top 3 Nume De Băieți Pentru Cel De Al Treilea Copil Care Sunt Preferatele Ei Vorbeste Lumea Protv


Ce Nume A Ales Adela Popescu Pentru Cel De Al Treilea Copil Radio Impuls


Ce Nume Ar Putea Primi Al Treilea Baiat Al Adelei Popescu


Adela Popescu Despre Numele Copilului Cele Trei Care Au Intrat In Finală


Adela Popescu A Nascut Ce Nume A Ales Pentru Al Doilea Baiat Adpm


Cum Il Va Chema Pe Cel De Al Treilea Copil Al Adelei Popescu și Al Lui Radu Valcan Am Ales Un Nume Frumos Spynews Ro


Ce Nume Va Purta Al Treilea Băieţel Al Adelei Popescu Prezentatoarea E In Al Doilea Trimestru De Sarcină


Numele Unic Ales De Fiul Cel Mare Al Adelei Popescu Pentru Viitorul Frățior Seamănă Cu șoparlă Spynews Ro


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Doilea Copil Cum Il Va Chema Pe Băiețelul Ei


Adela Popescu A Dezvăluit Numelui Celui De Al Treilea Copil Incepe Tot Cu A Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

LihatTutupKomentar